Läsarkommentarer

 

"Jag vill passa på att tacka för en utomordentligt bra skriven bok med den närvaro man så ofta saknar när stormaktstidens Sverige skall beskrivas."

Joakim Andersson

 

"Jag har blivit så inspirerad av din bok att jag ska se om Armémuseums Fraustadtfilm med mina sjundeklassare imorgon."

Bengt Liljegren

 

"Nu har jag läst din bok – mycket bra, och framför allt gillar jag att du bearbetat de sachsiska källorna och därigenom skapat en mångsidigare bild än vad tidigare historiker har gjort."

Åke Sallnäs

 

"Ett standardverk, fullt i klass med Englunds Poltava."

Lars-Eric Höglund

 

"Den är verkligen bra! [...] Ofta tenderar ju skildringar av slag att bli lite schematiska och krigsspelaktiga."

Peter Kristensson

 

"Mycket intressant och stimulerande läsning."

Hans Häggström

 

"I thoroughly enjoy it and your writing style."

Dan Schorr

 

"Jag måste skriva till dig och berätta hur mycket jag uppskattar din bok om Fraustadt - en batalj som jag aldrig har hört talas om."

Ingvar Bejvel

 

"Din bok var otroligt intressant, du har en förmåga att berätta och få de som läser intresserade!"

Niklas Björkegren

 

"Har övertalat min fru att åka till Wschowa. [...] För övrigt ser jag fram emot din nästa bok för jag tyckte jättemycket om Fraustadt 1706. Läser den för andra gången på ett halvår."

Olle Bystedt

 

"Jag vill tacka dig för en av de bästa historieskildringar jag läst! [...] Du har lyckats förena saklighet med spänning vilket är unikt. Jag har precis avslutat boken, efter tre (!) dagars intensivt läsande. Boken kommer att glädja mig lång tid och skall varmt rekommenderas till vänner och bekanta."

Johan Borelius

 

Om boken

Errata

Recensioner

Läsarkommentarer

Alla bilder och texter på fraustadt.se är © Oskar Sjöström 2009. Varken bilder eller texter på sidan får kopieras utan skriftlig tillåtelse. En upplösning av 1024 * 768 eller större rekommenderas. För mer info maila på följande adress: webmaster@kungkarl.se